BOLU / MUDURNU - Taşkesti İlkokulu

Mrt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı, 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin109. yıldönümü okulumuz bahçesinde kutlandı. Program saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'mızın söylenmesiyle başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirler okundu. 1-B sınıfının gösterisi ve oratorya gösterileriyle program sona erdi.

Mrt

Okulumuz çok amaçlı salonunda İstiklâl Marşı'mızın kabulünün 103. yıldönümünü kutladık. Programa saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'mızın söylenmesi ile başlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. İstiklâl Marşı'mızın 10 kıtasını ezbere okumasını öğrencilerimiz gerçekleştirdi. Mehmet Akif Ersoy'u tanıtan kısa bir film gösterildi. İstiklâl Marşı'mızın hikayesini anlatan kısa bir film gösterisi sunuldu.

Şbt

Okul kütüphanemiz öğretmenlerimizin gayretleri ile çocuklarımızın hizmetine sunulmuştur. 4000'den fazla kitapla öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Kas

Atamızın ebediyete göç edişinin 85. yıl dönümünde okulumuzun tören alanında saygı ve sevgi ile andık. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma ve öğrenciler tarafından şiirler okundu. 2-B sınıfı öğrencilerinin koroyografisini izledik. Sınıflarımızda ve okul panosunda Atatürk Köşelerini yeniledik. Atam sen rahat uyu...Genç nesiller senin yolundan yürümeye devam ediyor.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Bayramı ve Şehitleri Anma Programını gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma, yapıldı. Şiirler okundu.

Tem

Okulumuz 4-A sınıfı öğretmen ve öğrencileri Kocaeli Belediyesine ait olan Ormanya tabiat parkına gezi düzenlediler. Okulumuz müdür yardımcısı Rahmi SEZGİN, sınıf öğretmeni Ahmet ERBAŞ ve öğrenciler bu geziye iştirak ettiler. Ormanya parkında piknik yaptıktan sonra park alanında bulunan bölümleri ziyaret ettiler. Hayvanat bahçesinde bulunan hayvanları yakından görme fırsatını buldular. İzmit Seka Müzesi'nde bulunan bilim deneylerini inceleme ve deney yapma fırsatını buldular. Kitaplarda anlatılanları deneylerle daha iyi anlamaya çalıştılar.